Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρώτη φωτογραφία και δηλώσεις μετά το χειρουργείο καρδιάς

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρώτη φωτογραφία και δηλώσεις μετά το χειρουργείο καρδιάς

Πρόσφατα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε μέσω του podcast του, του “Arnold’s Pump Club”, ότι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση βηματοδότη στην καρδιά του. Αναφέροντας πως νιώθει πλέον λίγο περισσότερο σαν μηχανή.

Ο Άρνολντ δήλωσε ότι η ανάρρωσή του προχωρά ομαλά, αλλά δε θα μπορεί να προπονηθεί στο γυμναστήριο για λίγο. Παρόλα αυτά, η ανησυχία για την υγεία του παραμένει. Γι’ αυτό, ο αγαπημένος ηθοποιός των Terminator ανέβασε μια καθησυχαστική φωτογραφία στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία μετά την επέμβαση, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του και επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι έτοιμος για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του FUBAR τον Απρίλιο.

Η πρώτη ανάρτηση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά το χειρουργείο:

Σας ευχαριστώ! Λάβαμε τόσα πολλά ευγενικά μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο, αλλά πολλοί με ρώτησαν αν ο βηματοδότης μου θα επηρεάσει την 2η σεζόν του FUBAR. Καθόλου. Θα είμαι έτοιμος για τα γυρίσματα τον Απρίλιο και μπορείτε να το δείτε αν το ψάξετε.

Το πρόβλημα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την καρδιά του:

Ο Σβαρτσενέγκερ έχει υποστεί αρκετά χειρουργεία στην καρδιά του, καθώς πάσχει από διγλωχινική αορτική βαλβίδα – ένα κληρονομικό καρδιακό πρόβλημα.

Το 1997 υποβλήθηκε σε αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας, που βελτίωσε τη ροή του αίματος από την καρδιά στους πνεύμονες.

Αργότερα, το 2018 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς για αντικατάσταση της παλιάς πνευμονικής βαλβίδας.

Τον 2020 υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας, που βοηθά στη ροή του αίματος από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ