Αποτυχία για την Furiosa στα ταμεία

Αποτυχία για την Furiosa στα ταμεία

Η ταινία Furiosa: A Mad Max Saga κυκλοφόρησε πρόσφατα στις αίθουσες, ανταγωνιζόμενη το The Garfield Movie για την προσοχή και τα έσοδα του κοινού. Και οι δύο ταινίες κατάφεραν να εισπράξουν $25 εκατομμύρια από την αμερικανική αγορά κατά το Σαββατοκύριακο, με εκτιμήσεις να φτάνουν τα $31 εκατομμύρια έως και τη Δευτέρα.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά ήταν απογοητευτικά στην αμερικανική αγορά λόγω της Ημέρας Μνήμης, μιας αργίας που τιμά τους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ. Πρόκειται για το υποδεέστερο box office των τελευταίων τριών δεκαετιών, σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία συγκέντρωσε επιπλέον $33,3 εκατομμύρια στο διεθνές box office, φτάνοντας τα $58,9 εκατομμύρια συνολικά παγκοσμίως. Παρά τις αρχικές θετικές κριτικές, τα έσοδα απέχουν από το Mad Max: Fury Road του 2015, το οποίο είχε εισπράξει $45 εκατομμύρια σε τρεις μέρες και $380 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Η Furiosa προκάλεσε απογοήτευση, μετά από ταινίες όπως το Kingdom of the Planet of the Apes και το The Fall Guy να μην είχαν τα αναμενόμενα έσοδα. Οι επόμενες κυκλοφορίες που περιμένουν να δουν αν θα αλλάξει η τάση είναι τα Deadpool & Wolverine, Despicable Me 4 και Inside Out 2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ