Αμφισβητείται το τέλος του John Wick 4 – Ένα εναλλακτικό φινάλε για το John Wick 5

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ JOHN WICK CHAPTER 4


Το φινάλε του John Wick Chapter 4 ήταν αμφίσημο ως προς τον John Wick και αν αυτός επιζεί ή όχι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Chad Stahelski, έκανε γνωστό ότι γύρισαν ένα εναλλακτικό φινάλε που αποκαλύπτει ότι ο John Wick επιβιώνει. Παρόλα αυτά, επέλεξαν να κρατήσουν το διφορούμενο φινάλε που υπονοεί τον θάνατό του. Με την ανακοίνωση του John Wick 5, φαίνεται πως ο John Wick ενδέχεται να επιστρέψει στο μέλλον.

“Γυρίσαμε ένα φινάλε όπου βλέπατε να επιζεί ο John Wick στο τέλος της ταινίας. Το κοινό προτίμησε όμως το διφορούμενο φινάλε” – Chad Stahelski.

Το franchise του John Wick θα συνεχιστεί με τη σειρά “The Continental” στο Amazon Prime Video και την ταινία “Ballerina” που θα κάνει πρεμιέρα το 2024. Πιθανότατα, μια από τις spinoff ταινίες θα αφορά τον χαρακτήρα του Donnie Yen από το John Wick: Chapter 4. Οι ταινίες του John Wick έχουν γίνει επιτυχημένες, καθώς η τελευταία ταινία συγκέντρωσε πάνω από $428 εκατομμύρια παγκοσμίως και το franchise έχει ξεπεράσει το $1 δισεκατομμύριο στο box office.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ