Αλαλούμ με τη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών γιατί… ήδη υπήρχε!

Αλαλούμ με τη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών γιατί… ήδη υπήρχε!

Η ανακοίνωση της νέας ταινίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τη Warner Bros. προκάλεσε αναταράξεις στην ποπ κουλτούρα. Η ταινία με τίτλο “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” θα κυκλοφορήσει το 2026, με τον Andy Serkis σε ρόλο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη και τον Peter Jackson στην παραγωγή. Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις νέες ταινίες που ετοιμάζει η Warner με βάση το έργο του Τόλκιν.

Ωστόσο, παρά τις θετικές αντιδράσεις, φαίνεται ότι η Warner Bros. δεν είχε προσέξει ότι… υπήρχε ήδη μια άλλη ταινία με τον ίδιο τίτλο.

Πράγματι, το “Lord of the Rings: The Hunt For Gollum” υπήρχε ως μια fan-made ταινία διάρκειας 40 λεπτών στο YouTube εδώ και πάνω από 15 χρόνια, φτιαγμένη από φανατικούς οπαδούς του Τόλκιν. Έλαβε πάνω από 13.6 εκατομμύρια προβολές και θετικά σχόλια.

Η απόφαση της Warner Bros. να “ρίξει” την ταινία λόγω πνευματικών δικαιωμάτων προκάλεσε αντιδράσεις από τους φαν του LOTR, κάτι που οδήγησε στην επαναφορά της fan-made ταινίας στο YouTube λίγες μέρες μετά.

Η επιστροφή της fan-made ταινίας στην πλατφόρμα έγινε χωρίς επίσημη ανακοίνωση από την Warner Bros., παρέχοντας στο κοινό τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ξανά πριν από την επίσημη κινηματογραφική ταινία του Hollywood.

Για την ώρα λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τη fan-made έκδοση του “The Hunt for Gollum” πριν την κυκλοφορία της επίσημης ταινίας, που αναμένεται να ακολουθήσει παρόμοια σενάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ