Προτεραιότητα στο μπάσκετ: Κριτική προς τον Λιόλιο, συμφωνία με τον Αλεξανδρή και μήνυμα για τους Γκάλη-Γιαννάκη

Προτεραιότητα στο μπάσκετ: Κριτική προς τον Λιόλιο, συμφωνία με τον Αλεξανδρή και μήνυμα για τους Γκάλη-Γιαννάκη

Η ανακήρυξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου ως επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ προκάλεσε αντίδραση από τον συνδυασμό “Πρώτα το μπάσκετ”.

Με ανακοίνωσή του σήμερα, ο συνδυασμός επικρίνει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, υπογραμμίζοντας τη σημασία να αναλάβουν θέσεις οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Η ανακοίνωση:

“Χθες έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ενδιαφέρεται μόνο να διατηρηθεί στη θέση του, χωρίς αρχές ή πρόγραμμα, εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο. Ο συνδυασμός “Πρώτα το Μπάσκετ” παραμένει σταθερός στις αρχές και τις αξίες του.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ πρέπει να είναι μόνο ο Νίκος Γκάλης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρέπει να συμβάλει στην ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ταυτότητα, ηγέτες και διαφάνεια. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα επικεφαλής το πρόγραμμα για την ανάπτυξη του μπάσκετ, υποστηρίζοντας έναν προπονητή με εμπειρία και ισχυρή προσωπικότητα. Είναι τιμή που συνεργαζόμαστε μαζί του”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ