Θλίψη για τον θάνατο της συζύγου του Τζον φαν Σιπ σε ηλικία 55 ετών

Η οικογένεια του πρώην εθνικού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, βρίσκεται σε πένθος.

Ανακοινώθηκε ότι απεβίωσε η σύζυγος του Ολλανδού τεχνικού, Ντανιέλε, σε ηλικία 55 ετών.

Η σύζυγος του Τζον φαν Σιπ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο του ορθού τον Απρίλιο του 2022.

Η είδηση για τον θάνατο της ανακοινώθηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση.

Ο Τζον Φαν Σιπ μιλάει για την υγεία της συζύγου του

Να σημειώσουμε, πως ο Τζον φαν Σιπ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η γυναίκα του. Ήταν στις 14 Νοεμβρίου 2021, όταν πια η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στον τελευταίο αγώνα του κόντρα στο Κόσοβο. Η σύζυγος του Ντανιέλε περπατούσε κοντά στην Ακρόπολη εκείνη την ημέρα με έναν φίλο και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων που αποκάλυψαν ότι είχε μεταστατικό καρκίνο.

Επίσης, η Ντανιέλε φαν Σιπ, το 2019 όταν ο σύζυγός της ανέλαβε την Εθνική ομάδα, σε ανάρτησή της στο Instagram είχε εκφράσει τη χαρά της για τη μετεγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

«Χορεύω, τραγουδάω και πηδάω γιατί θέλω να πάω στην Ελλάδα, τη χώρα των θεών. Η γη όπου ο ήλιος λάμπει πολύ και η θάλασσα είναι τόσο καθαρή. Ο Τζον στον ρόλο του προπονητή. Πηγαίνουμε για μια νέα περιπέτεια, μετακομίζουμε στην Ελλάδα», είχε γράψει η σύζυγος του Τζον φαν Σιπ με μια φωτογραφία της με την Ακρόπολη στο παρασκήνιο.

Η είδηση του θανάτου της συζύγου του Τζον φαν Σιπ έγινε γνωστή λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει ως τεχνικός σύμβουλος στην Άγιαξ.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @daniellevantschip

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ