Πιθανό διαζύγιο για τον Φελίπε και τη Λετίθια; Η μυστική συμφωνία πριν τον γάμο και η έκπληξη της απιστίας…

Πιθανό διαζύγιο για τον Φελίπε και τη Λετίθια; Η μυστική συμφωνία πριν τον γάμο και η έκπληξη της απιστίας…

Ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε και η σύζυγός του, Λετίθια, φαίνεται ότι βρίσκονται σε απόσταση από τον διαζυγικό δρόμο, καθώς διαρρέει η πληροφορία από τα ισπανικά ΜΜΕ. Η φήμη προέκυψε μετά την αποκάλυψη σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της!

Ροή που σχετίζεται με την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια πληνεύει, φέρνοντας στο προσκήνιο τη συμφωνία που υπέγραψαν η Λετίθια και ο Φελίπε πριν τον γάμο τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι όταν εκδηλώθηκε η πιθανή απιστία, ο Φελίπε προσέφερε στη Λετίθια τα χαρτιά του διαζυγίου προκειμένου να υπογράψουν, τα οποία περιείχαν πληροφορίες σχετικά με την επίμελεια των δύο παιδιών τους.

letizia felipe diazigio9

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», η 51χρονη Λετίθια υπέγραψε τα έγγραφα που ονομάζονται «Συμφωνίες Θαρθουέλα». Σύμφωνα με την «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα υπέγραψε τα έγγραφα υπό πίεση. Σχετικά με τη σύνθετη συμφωνία, οι δύο κόρες τους, η 18χρονη Λέονορ και η 16χρονη Σοφία, θα παραμείνουν με τον Φελίπε στο παλάτι μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίθια θα πρέπει επίσης να παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία.

Photo Credits: ZUMA PRESS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ