Γιώργος Πυρπασόπουλος: Το όνομα που επέλεξε για την κόρη του και το σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιώργος Πυρπασόπουλος, μίλησε για την κόρη του αποκαλύπτοντας το όνομα που της έδωσε.

Επίσης, απάντησε σε σχόλια που του έγιναν για το γεγονός ότι έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία.

Όσον αφορά το #Metoo, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δήλωσε: «Έχω βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές, κυρίως λεκτική βία. Όταν κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν, αποφάσισα να απομακρυνθώ. Μου έγιναν προτάσεις από ανθρώπους για τους οποίους είχα ακούσει αρνητικά σχόλια και βρήκα δικαιολογίες για να μην συνεργαστώ μαζί τους. Δεν θα έλεγα ότι ο χώρος καθαρίστηκε εξ ολοκλήρου με το Metoo, αλλά κάποιοι που κατέχουν θέση εξουσίας είναι πλέον πιο προσεκτικοί».

Σχετικά με το ΣΕΗ (Σύνδεσμος Ελλήνων Ηθοποιών) και την πολιτική, ο ίδιος αναφέρθηκε: «Αντέξαμε δυο μήνες να είμαστε πρόεδροι του ΣΕΗ. Η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη και αισθανθήκαμε σαν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Το ΣΕΗ ήταν πάντοτε ένας τρόπος να μπει κάποιος στην πολιτική. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ίσως να νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα μέσα από το ενδιαφέρον για τα κοινά».

Όσον αφορά την κόρη του, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι 17 μηνών και είναι πολύ ενεργητική. Έγινα πατέρας σε μεγάλη ηλικία, πράγμα που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι καλύτερο, καθώς είναι πιο ώριμος και αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα. Όταν είσαι νέος, δεν το απολαμβάνεις τόσο επειδή έχεις και άλλα πράγματα στο μυαλό σου. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και η δική μου ήταν τώρα. Ονομάσαμε την κόρη μας Αναστασία, όπως η γιαγιά της. Με την σύντροφό μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος τόνισε: «Χαίρομαι που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την προβολή της προσωπικής μου ζωής. Δεν μου αρέσει αυτή η αναλώσιμη πληροφορία στα μέσα ενημέρωσης. Ένα απλό κουτσομπολιό μπορεί να φέρει την ιδιωτικότητά σου στην δημοσιότητα και αυτό δεν είναι ευπρόσδεκτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ