Ελένη Τσιριγκάκη: Η νεά απάντηση για τη διατροφή του Γρηγόρη Μπιθικώτση! “Είναι πενιχρή”

Με αφορμή τα σχόλια που έχουν ακουστεί για τη διατροφή του παιδιού της, η Ελένη Τσιριγκάκη έδωσε απάντηση στη Χριστιάνα Κοχλατζή και το Pleased Day.  “Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση ως προν την διατροφή του παιδιού μου, η οποία είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα. Ναι, μου την δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος του εξεπλάγην και τον ρώτησε μπροστά μου ‘πώς θα ζήσει ρε άνθρωπε η γυναίκα με τόσα χρήματα;’ Η απάντηση ήταν ‘τόσα έχω’. Το παιδάκι έχει να τον δει ένα χρόνο και αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Δεν έχω θυμό, ούτε μου αρέσει η λέξη εκδίκηση αλλά δικαίωση”, είπε η ίδια. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Κυριακή 8/10 η Ελένη Τσιριγκάκη βάφτισε την κόρη της στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη ωστόσο ο πατέρας του παιδιού, Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έδωσε το “παρών”. Η μικρή πήρε το όνομα Μελίνα ενώ η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή μιλώντας στην κάμερα του Pleased Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή κατηγόρησε ανοιχτά τον Γρηγόρη Μπιθικώτση για την στάση του.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, μίλησε το πρωί της Τρίτης 10/10 για την απουσία του τραγουδιστή από τη βάφτιση της κόρης του λέγοντας πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα «η απέναντι πλευρά» αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ