Βεζένκοφ: Έκανα την σωστή επιλογή, να έρθω στο ΝΒΑ, χωρίς καμία αμφιβολία

Βεζένκοφ: Έκανα την σωστή επιλογή, να έρθω στο ΝΒΑ, χωρίς καμία αμφιβολία

Η πρώτη σεζόν του Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ με τους Κινγκς ολοκληρώθηκε χωρίς την πρόκριση στα play offs.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέλυσε την δύσκολη σεζόν του στη νέα του ομάδα, όπως είναι συνήθως για τους νέους παίκτες (ρούκι).

“Ήταν μία περίεργη σεζόν με πολλά αντιφατικά. Ήταν ένα καινούργιο παιχνίδι, μία νέα ζωή. Αντιμετώπισα τραυματισμούς και προσπάθησα να προσαρμοστώ γρήγορα. Δυστυχώς, η σεζόν τελείωσε νωρίς και είχαμε στόχο να φτάσουμε μακριά στα play offs” ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.

Για την προσωπική του εμπειρία τόνισε: “Το ταλέντο εδώ είναι εντυπωσιακό. Βιώνεις τη δράση από κοντά και πρέπει να προσαρμοστείς στον ρυθμό του παιχνιδιού. Έχω πολύ χρόνο τώρα στην offseason για να βελτιωθώ και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με την Ευρώπη”.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στους αγώνες, είπε: “Είναι δύσκολο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δουλεύεις σκληρά καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία σου. Πρέπει να είσαι δυνατός και σωματικά και πνευματικά”.

Σχετικά με την επιλογή του να έρθει στο NBA, δήλωσε: “Ήταν η σωστή επιλογή, χωρίς αμφιβολία. Αν αμφιβάλω για κάτι άλλο; Ναι. Αλλά όχι για την απόφαση να έρθω εδώ. Ήταν μία μοναδική ευκαιρία”.

Σχετικά με το μέλλον του ανέφερε: “Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω στο Σακραμέντο, αλλά θα πάω πρώτα στο σπίτι μου, που μου λείπει, και θα δούμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ