Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Αθόρυβος όλο το καλοκαίρι” (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει είναι αρκετά ήσυχος καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μετά την άτυχη παρουσία της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Έλληνας σούπερ σταρ επικεντρώνεται πλέον στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ο “Greek Freak” αποκάλυψε ότι έχει περάσει το καλοκαίρι διακριτικά. Συνοδεύοντας το κείμενο με τρεις φωτογραφίες, δείχνει έναν πλευρικό προσανατολισμό του εαυτού του, τα παπούτσια του και μια εικόνα ενός τραυματισμένου λύκου, συνοδευμένα από μια εμψυχωτική φράση: “Η ζωή δεν γίνεται πιο εύκολη, απλά γίνεσαι πιο δυνατός!”

Ο Αντετοκούνμπο είναι στο καλύτερο του στάδιο και είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του στο γήπεδο. Η ανυπομονησία των οπαδών για την επιστροφή του στη δράση είναι μεγάλη, αλλά η ανάμειξή του με την Εθνική Ομάδα θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη φορά. Αυτήν την περίοδο, ο Αντετοκούνμπο είναι απολύτως αφοσιωμένος στην προετοιμασία του και στη βελτίωση των δεξιοτήτων του, έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην επόμενη σεζόν του NBA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ