Σλούκας: “Δεν χρωστάω ποτέ τίποτα, στον τελικό έχουμε 50%”

Σλούκας: “Δεν χρωστάω ποτέ τίποτα, στον τελικό έχουμε 50%”

Μιλώντας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τις πιθανότητες, ο Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για 50-50.

Αρχικά δήλωσε: “Έχουμε 50% πιθανότητες να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι και το τρόπαιο. Εννοείται θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, όλη την χρονιά το λέμε αυτό και τον ευχαριστούμε πολύ. Έχει μείνει ένα μικρό βήμα, αλλά είναι το πιο δύσκολο για να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα”.

Ερωτηθείς αν χρωστάει κάτι λόγω του χαμένου σουτ στον περυσινό τελικό, απάντησε: “Δεν χρωστάω ποτέ τίποτα. Αν το δούμε έτσι 10 μέρες πριν από τον τελικό είχα βάλει ένα μεγάλο σουτ και βρεθήκαμε στο Final-4. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η άμυνα που μας οδήγησε εκεί. Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Όπως έχω πει, άλλες φορές θα το βάλω όταν σουτάρω, άλλες φορές θα το χάσω, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει”.

Κληθείς να σχολιάσει ποιο είναι το μυστικό για την κατάκτηση του τροπαίου, τόνισε: “Δεν υπάρχουν μυστικά, ο καθένας έχει την δικιά του ρουτίνα και προετοιμάζεται για το παιχνίδι. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που θα γείρουν την πλάστιγγα στον νικητή. Ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, αλλά κυρίως η άμυνα μας πρέπει να είναι εκεί, γιατί η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη και θα μας προκαλέσει πολλά προβλήματα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ