Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκφράζει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Γουίλιαμς-Γκος, καθώς ετοιμάζει την Ομάδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκφράζει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Γουίλιαμς-Γκος, καθώς ετοιμάζει την Ομάδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ

Με δύο σημαντικούς παίκτες να λείπουν και έναν αμφίβολο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (25/1, 21:45) τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα μπορέσουν να υπολογίζουν στους τραυματίες Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ η παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος παραμένει αβέβαιη λόγω ενός προβλήματος στο κεφάλι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δηλώνει:

“Ο αντίπαλός μας είναι εξαιρετικά απαιτητικός. Πρέπει επίσης να αντιληφθούμε πώς είμαστε, τι πρέπει να προσαρμοστούμε σε σχέση με κάποια στρατηγικά πλάνα του αγώνα μας, προκειμένου να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας.

Παρουσιάζουμε την έλλειψη δύο σημαντικών ψηλών παικτών και η συμμετοχή του Γκος παραμένει αμφίβολη. Πρέπει να εξετάσουμε την κατάστασή μας, ποιο στυλ παιχνιδιού πρέπει να υιοθετήσουμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση προκειμένου να διεκδικήσουμε την επιτυχία.

Θα δοθεί περισσότερη ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες, ενώ άλλοι θα αλλάξουν θέσεις… Παρά ταύτα, θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και ανθεκτικοί, κάτι που ισχύει πάντοτε”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού για την Ισπανία:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Σίκμα για τον αγώνα με τη Ρεάλ (25/01/24):

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ