Η ατάκα του Ντατόμε για τον Αταμάν και η αναδίπλωση!

Η ατάκα του Ντατόμε για τον Αταμάν και η αναδίπλωση!

Ο Τζίτζι Ντατόμε αποκάλεσε κακό παράδειγμα τον Εργκίν Αταμάν σε μια συνέντευξή του στην Corriere Dello Sport, καθώς ο Αταμάν δείχνει αλαζονικότητα στη γραφή του σύμφωνα με τον Ιταλό. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Ντατόμε ανασκεύασε τα λεγόμενά του με μια διορθωτική δήλωση.

Δήλωσε: “Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλό σου… Καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι θέλουν να φαίνονται ως να έχουν πάντα το πάνω χέρι έναντι των ανταγωνιστών τους, αλλά οι αλαζονικές δηλώσεις μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ! Δεν νομίζω ότι πρέπει κάποιος να συμπεριφέρεται σαν τον Αταμάν. Ο Αταμάν λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα, θα κερδίσει τα πάντα σε κάθε ομάδα που πηγαίνει… Οι άνθρωποι πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ του να έχουν υψηλούς στόχους και του να μην είναι αλαζόνες”, υποστήριξε ο Ντατόμε.

Αργότερα, ο Ντατόμε έκανε μια αναδίπλωση και μίλησε για λάθος στη μετάφραση και τα… clickbaits. Είπε: “Γεια σας παιδιά. Αν θέλετε να μιλήσετε για τις συνεντεύξεις μου, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη δουλειά στη μετάφραση των λέξεων. Εδώ βλέπω μια χειραγώγηση για να δημιουργηθεί ένταση. Δεν μου αρέσει να είναι οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι βαρετές. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να κάνουν όπως ο Αταμάν που κάθε φορά λέει: “Θα τα κερδίσουμε όλα”. Υπάρχει και μια μέση λύση. Καταλαβαίνω ότι το clickbait είναι σημαντικό, αλλά η αξιοπιστία μετράει περισσότερο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ