Αταμάν: Ο προπονητής που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της χρονιάς και οι λόγοι

Αταμάν: Ο προπονητής που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της χρονιάς και οι λόγοι

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ένα μοναδικό στόχο για φέτος – τον τίτλο της Euroleague. Δεν τον απασχολούν προσωπικά βραβεία αλλά αποκάλυψε ποιον ψήφισε ως τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν στη διοργάνωση.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στα κανάλια NOVASPORTS κατά τη διάρκεια της Media Day της ομάδας του, του Παναθηναϊκού.

“Για μένα, το μόνο σημαντικό είναι να κερδίσω τον τίτλο, γιατί όλοι θα χαρούμε με αυτό. Υπήρξα προπονητής της χρονιάς. Δεν θυμάμαι πότε ή γιατί μου απονεμήθηκε αυτό το βραβείο. Δεν το θυμάμαι, αλλά θυμάμαι τις back-to-back κατακτήσεις τίτλων με την Εφές!” είπε χαρακτηριστικά.

“Θέλω απλώς να πω στη Euroleague ότι όταν κάνετε αυτές τις επιλογές, πιστεύω ότι αυτό είναι για το μέλλον… Για να κάνουμε κάτι διαφορετικό και αντίθετο με τον κανόνα, επιλέγοντας έναν τέτοιο προπονητή, ο οποίος είναι και παλιός φίλος μου, ως τον προπονητή της χρονιάς. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα τον καλύτερό μου φίλο, τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, για τις προσπάθειές του” πρόσθεσε και ολοκλήρωσε.

“Έτσι, πιστεύω ότι πολλοί από τους φίλους μας επέλεξαν τους καλύτερούς τους φίλους. Με τον μεγαλύτερο σεβασμό στον Τσους Ματέο, συγχαρητήρια σε εκείνον και ευχαριστίες σε όλους όσους απόλαυσαν τη δουλειά μου φέτος, βοηθώντας την ομάδα μου να πάει από την 17η θέση στην 2η θέση στην κανονική περίοδο και στο Final 4”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ