Μιλουτίνοφ: “Χάσαμε σημαντικούς παίκτες, πρέπει να καλύψουμε τα κενά”

Μιλουτίνοφ: “Χάσαμε σημαντικούς παίκτες, πρέπει να καλύψουμε τα κενά”

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σχολίασε την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου και μίλησε για το ρόστερ της ομάδας και τις απωλείες που είχαν.

Σχετικά με τον αγώνα με το Περιστέρι και το επίπεδο έτοιμοτητας του Ολυμπιακού, είπε πως έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και κέρδισαν, αν και δεν είναι ακόμα στο 100% της απόδοσής τους. Εξέφρασε επίσης χαρά για την επιστροφή του Μουσταφά, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει πλήρως σε φόρμα. Επικέντρωσε επίσης στο γεγονός ότι ήταν καλοί αμυντικά και τονίζει ότι πρέπει να συνεχίσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Σχετικά με την εμφάνισή του, δήλωσε ικανοποιημένος και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με τη συνεργασία των συμπαικτών του, κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Εξέφρασε επίσης την ευχαρίστησή του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και είπε πως πρέπει να εργαστεί σκληρά για να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν.

Αναφορικά με την απώλεια σημαντικών παικτών, δήλωσε ότι οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καλύψουν τις κενές θέσεις.

Όσον αφορά τον τελικό του Super Cup και τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, είπε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν καμία ομάδα και πρέπει να περιμένουν να τελειώσει ο δεύτερος ημιτελικός για να δουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στον τελικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ