Μέξας: “Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό”

Ο Κώστας Μέξας αναγνώρισε τη μεγάλη δυσκολία που παρουσιάζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ανταγωνιστική απόδοση.

Ο προπονητής του Λαυρίου Megabolt τόνισε για τον αγώνα αύριο (2/12, 15:00, ΕΡΤ3):

“Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Προφανώς, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και περισσότερες λύσεις από τη δική μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει την προσέγγιση του παιχνιδιού.

Πρέπει όλοι μαζί, για τους εαυτούς μας και για τους φίλους μας που μας έχουν στηρίξει, να δείξουμε μια ανταγωνιστική συμπεριφορά, να δείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα.”

“Το πρόβλημά μας στα τελευταία παιχνίδια είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στο γήπεδο, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και αυτό πρέπει να διορθωθεί, ακόμα και με τέτοιους αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός”.

Το Λαύριο Megabolt ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα. Ο Σκάιλερ Φλάτεν θα κάνει το ντεμπούτο του, ενώ θα λείπουν οι Θόδωρος Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ