Ολυμπιακός με επτά αλλαγές και τον Ορτέγκα βασικό κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός με επτά αλλαγές και τον Ορτέγκα βασικό κόντρα στον Αστέρα

Στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βγαίνει ο Ολυμπιακός με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κράτησε το κλασικό 4-2-3-1, με τον Ορτέγκα κάτω από τα δοκάρια και τους Σάλιακα, Ρέτσο, Πιρόλα, Τικνιζιάν να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (21:00).

Στον άξονα ξεκινούν Έσε και Σιπιόνι, με τον Τσικίνιο στον ρόλο του «δεκαριού» και τους Ζότα Σίλβα, Ρόκα στα «φτερά», πλαισιώνοντας τον πιο προωθημένο Ελ Κααμπί. Έτσι, τα δύο καλοκαιρινά αποκτήματα παίρνουν φανέλα βασικού από το πρώτο λεπτό, σε μια επιλογή που ο Βάσκος τεχνικός προετοίμαζε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ζοέλ Ρόκα, ο 21χρονος Ισπανός εξτρέμ που αποκτήθηκε από την Τζιρόνα με πενταετές συμβόλαιο, αποτελούσε διακαή πόθο του Μεντιλίμπαρ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ζότα Σίλβα, από την πλευρά του, έρχεται με πλούσιο βιογραφικό από την πορτογαλική του θητεία, έχοντας μετρήσει τη σεζόν 2023-24 με τη Βιτόρια Γκιμαράες 15 γκολ και 7 ασίστ σε 42 παιχνίδια, εμφανίσεις που του έδωσαν τη μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια τον δανεισμό στους Πειραιώτες.

Στα δεξιά της άμυνας ο Σάλιακας καλύπτει το κενό του Ροντινέι, που έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας για την αναμέτρηση στην Τρίπολη. Στον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους» βρίσκονται οι Πόποβιτς, Σμαΐλοβιτς, Κάρμο, Σα, Μαρτίνς, Γκαρθία, Φρόιλερ, Γκονσάλες, Μπρούνο, Μουζακίτης και Κλέιτον, με τον Γκονσάλες να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ