Παναθηναϊκός: Σπουδαία υπόθεση η πρόκριση στη League Phase για τον Ντε Φράι

Παναθηναϊκός: Σπουδαία υπόθεση η πρόκριση στη League Phase για τον Ντε Φράι

Το δρόμο… προς την τετραπλή ευρωπαϊκή πρόκριση αναζητά ο Παναθηναϊκός, με τις δύο προηγούμενες επιτυχίες απέναντι σε Πάκσι και ΤΣΣΚΑ 1948 να του δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεται τρίτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε. Πριν από εκείνο το παιχνίδι, όμως, ο Στέφαν Ντε Φράι κλήθηκε να μιλήσει για τη ρεβάνς με την ουγγρική ομάδα που ακολουθεί την Πέμπτη (30/7, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

«Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση μετά το πρώτο παιχνίδι. Νιώθαμε ότι κάναμε καλά πράγματα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι. Στην αρχή νιώθεις απογοητευμένος μετά από μια τέτοια εξέλιξη, αλλά μετά επικεντρώνεσαι στη ρεβάνς», είπε ο Ολλανδός αμυντικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε ενδιάμεσα, λέγοντας: «Αναλύσαμε τα λάθη που κάναμε. Έχουμε πολύ καλά δουλειά να κάνουμε, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη αύριο. Σε κάθε ματς υπάρχει πίεση, αισθάνομαι ότι είναι κάτι σημαντικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα, σημαντικός στόχος για το κλαμπ η πρόκριση».

Στα 34 του ο Ντε Φράι είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και ο πιο έμπειρος, γνωρίζοντας καλά τι σημαίνει διαχείριση πίεσης. Στο ρόλο του αναφέρθηκε, τονίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός, μεγάλη ευθύνη. Ο προπονητής, το σταφ και η ομάδα με βοηθούν πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλές οι πρώτες εβδομάδες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το τι περιμένει από τους συμπαίκτες του, το μήνυμα ήταν σαφές: «Θα πρέπει να φερθούμε υπεύθυνα και να δούμε το παιχνίδι σαν τελικό, γιατί πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε στην League Phase». Η πρόκριση αποτελεί τον πρώτο στόχο της σεζόν για τον σύλλογο, ενώ ο Τζέικομπ Νίστρουπ στις δικές του δηλώσεις ζήτησε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση και νοοτροπία νικητή ενόψει των playoffs.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ