ΑΕΚ: Κατάμεστο το «Βασίλ Λέφσκι» με πάνω από 39.000 φίλους της Λέφσκι Σόφιας

ΑΕΚ: Κατάμεστο το «Βασίλ Λέφσκι» με πάνω από 39.000 φίλους της Λέφσκι Σόφιας

Περισσότεροι από 39.000 θεατές αναμένονται απόψε στο Εθνικό Στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας για το πρώτο παιχνίδι της Λέφσκι με την ΑΕΚ στα playoffs του Champions League. Οι οπαδοί των γηπεδούχων εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, από τα αρχικά 38.000 ως και τα έξτρα που βγήκαν στην κυκλοφορία την τελευταία στιγμή.

Η βουλγαρική ομάδα πήρε το πράσινο φως από την UEFA για να μειώσει τις νεκρές ζώνες ασφαλείας που θα χώριζαν το κοινό της από τους φίλους της ΑΕΚ. Ετσι πρόσθεσε άλλα 1.536 εισιτήρια στα μπλοκ 37 και 42 του «Γ» πετάλου — ούτε αυτά έμειναν ανεκμετάλλευτα. Η μεταφορά του ματς στο μεγαλύτερο στάδιο της Βουλγαρίας αποφασίστηκε ακριβώς λόγω της τεράστιας ζήτησης, με τους γηπεδούχους να μετρούν πάντως πέντε σημαντικές απουσίες.

Στην ΑΕΚ, ο Μάρκο Νίκολιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα, με την αποστολή να προπονείται στο ίδιο το γήπεδο της αναμέτρησης. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα (22:00, COSMOTE SPORT) ο Σέρβος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του προς τους παίκτες του: «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η ρεβάνς έχει οριστεί για τις 26 Αυγούστου στην Allwyn Arena της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να επικυρώσει την πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το πρώτο βήμα, πάντως, γίνεται απόψε στη βουλγαρική πρωτεύουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ