Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τελειώνει τη διαδρομή του στα γήπεδα της Γερμανίας μετά τον δανεισμό του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα της καριέρας του ήδη ξεκίνησαν.
Σενάρια για επιστροφή στην Ελλάδα
Φήμες θέλουν τον ΟΦΗ να κοιτάζει έντονα την περίπτωση του 24χρονου μέσου, σύμφωνα με όσα έγραψε η «A Bola» στην Πορτογαλία. Οι άνθρωποι της ομάδας από το Ηράκλειο φέρονται να έχουν πλησιάσει τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και τους Πορτογάλους, αναζητώντας τρόπο να κλείσουν το deal.
Βασικό πρόβλημα παραμένουν οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, τις οποίες η διοίκηση στον ΟΦΗ αδυνατεί να καλύψει εξ ολοκλήρου μόνη της. Μοιραία, οι Κρητικοί θα χρειαστούν τη συνδρομή της Σπόρτινγκ ώστε να ισορροπήσουν τα νούμερα, αφού ο διεθνής χαφ αποτελεί τον βασικό τους στόχο για τη μεσαία γραμμή.
Η διάψευση της κρητικής ΠΑΕ
Μόλις διέρρευσαν τα παραπάνω, ήρθε άμεσα η αντίδραση από το στρατόπεδο της ομάδας του Ηρακλείου. Οι υπεύθυνοι διέψευσαν κατηγορηματικά το ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας τη στάση τους με λιτά λόγια. «Δεν έχει καμία βάση το ρεπορτάζ από το εξωτερικό για τον Αλεξανδροπουλο», είπαν στους δημοσιογράφους που ρωτούσαν για τις εξελίξεις.