Η Τότεναμ ψάχνει αθλητικό ψυχολόγο για την ομάδα της, λίγο μετά τις κουβέντες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την αλλαγή νοοτροπίας στα αποδυτήρια. Βάζει αγγελία στο LinkedIn και ζητάει κάποιον έμπειρο να ηγηθεί του κομματιού. Οι παίκτες φαίνεται να χρειάζονται βοήθεια εκεί.
Το κάλεσμα για νέο μέλος στο επιτελείο
Έβαλαν την αγγελία εκεί, στο LinkedIn, και περιγράφουν τι ακριβώς θέλουν. «Ο ρόλος περιλαμβάνει την ατομική υποστήριξη των παικτών, τη συστηματική εργασία σε όλο το προπονητικό και το επιτελείο απόδοσης, καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη μιας ψυχολογικά ενημερωμένης κουλτούρας απόδοσης σε όλη την ομάδα», γράφουν οι Spurs. Θέλουν να χτίσουν κάτι πιο σταθερό από πλευράς ψυχολογίας, ειδικά τώρα που τα πράγματα πιάνουν πάτο.
Η ομάδα παλεύει στη Premier League. Βρίσκεται 18η, μέσα στη ζώνη υποβιβασμού, δύο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Απομένουν πέντε ματς, και η κατάσταση δεν βελτιώνεται.
Χωρίς νίκη εδώ και καιρό
Κανείς δεν κερδίζει εύκολα στη Λίγκα, αλλά η Τότεναμ το έχει πάει στο άλλο άκρο – 15 ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ από νίκη. Ο Ντε Τζέρμπι ήρθε πριν έναν μήνα, αλλά η εικόνα μένει ίδια. Ίσως ο ψυχολόγος φέρει γυρισμό, ή τουλάχιστον σταθερότητα στα μυαλά. Η Premier League είναι σκληρή φέτος, με πολλές ομάδες να παλεύουν για παραμονή από νωρίς.