Ο Πανσερραϊκός δέχτηκε βαρύ πλήγμα με το 4-0 από τον Ατρόμητο στις Σέρρες, ένα αποτέλεσμα που σόκαρε τους πάντες. Ο προπονητής Ζεράρ Σαραγόσα βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη, μιλώντας ανοιχτά για τα λάθη στην ομάδα. Η ήττα αυτή έρχεται σε μια φάση που η Super League 2 πιέζει με πυκνό πρόγραμμα.
Ο Σαραγόσα παίρνει πάνω του τα λάθη
Μέσα στην απογοήτευση, ο Σαραγόσα έκανε λόγο για κακή διαχείριση και έλλειψη προετοιμασίας, βλέποντας το ματς σαν καμπανάκι. Ζήτησε από τους παίκτες να ξυπνήσουν και να εστιάσουν στο επόμενο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι, παρόλα αυτά, έμειναν πιστοί, κάτι που δεν παρέλειψε να τονίσει.
Ευθύνες και στήριξη από τον κόσμο
«Η ευθύνη είναι δική μου γιατί φαίνεται ότι δεν κατάφερα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν τη σημαντικότητα του αγώνα και δεν έγινε και σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών.
Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα καμπανάκι για μας και για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ θεωρώ ότι και η ομοσπονδία έχει τις δικές της ευθύνες, καθώς μας υποχρεώνει να παίζουμε τόσους πολλούς αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Το αποτέλεσμα είναι κακό για μας, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα γρήγορα και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι και είναι πάντα στο πλευρό μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος», δήλωσε ο προπονητής.
Η ομάδα καλείται τώρα να μαζέψει τα κομμάτια της. Το πυκνό πρόγραμμα δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πρέπει να δείξουν αντίδραση σύντομα.