Ο Σπαλέτι επιβάλλει τέσσερις αυστηρούς κανόνες πειθαρχίας στην εθνική ομάδα της Ιταλίας

Ο Σπαλέτι επιβάλλει τέσσερις αυστηρούς κανόνες πειθαρχίας στην εθνική ομάδα της Ιταλίας

Η εθνική Ιταλίας ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει την βαθιά κρίση μετά τον τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σίλβιο Μπαλντίνι, που δούλευε με την ομάδα Κ21, ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Θα οδηγήσει την ομάδα σε δύο φιλικά, κόντρα στο Λουξεμβούργο και την Ελλάδα.

Σκληροί κανόνες για την Squadra Azzurra

Ο 67χρονος Μπαλντίνι αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα με μέτρα που θυμίζουν στρατόπεδο. Οι παίκτες δεν θα μένουν πια μόνοι στα δωμάτια, αλλά θα μοιράζονται δίκλινα και τρίκλινα. Αυτό έρχεται από ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, που μιλάει για αποφασιστική στάση του προπονητή.

Απαγορεύσεις και ελέγχοι καθημερινά

Δεν τελειώνει εκεί η λίστα με τις αλλαγές. Θα απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα εντελώς μέσα στην αποστολή. Στο πρωινό θα ισχύει αυστηρό πρόγραμμα, με ζυγίσεις κάθε μέρα για όλους.

Αυτά τα μέτρα έρχονται σε μια περίοδο που η Ιταλία χρειάζεται σταθερότητα, ειδικά με τα φιλικά που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα τον Ιούνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ