Η Νότιγχαμ Φόρεστ δέχεται πλήγμα τώρα, με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι εκτός μάχης για τα τελευταία ματς της σεζόν. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πήρε τραυματισμό στον αγώνα με την Πόρτο στα προημιτελικά του Europa League. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι μπήκε στο χειρουργείο και ξεκινάει τώρα την αποκατάστασή του, ελπίζοντας να γυρίσει για την προετοιμασία του καλοκαιριού.
Τραυματισμός που αλλάζει τα πλάνα
Χάντσον-Οντόι έπαθε ζημιά στον δεξιό τετρακέφαλο στον αγώνα με την Πόρτο πριν μερικές μέρες. Μετά από εξετάσεις πέρασε σήμερα στο μαχαίρι και μπαίνει σε φάση rehab. Στατιστικά, έχει βάλει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 44 παιχνίδια φέτος – μεγάλη απώλεια.
Η Νότιγχαμ παλεύει να μείνει στην Premier League, με πλεονέκτημα 5 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού και την Τότεναμ. Έχουν μπροστά τους ματς με Σάντερλαντ, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ. Χωρίς τον Χάντσον-Οντόι, τα πράγματα δυσκολεύουν.
Η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα
Nottingham Forest can confirm that Callum Hudson-Odoi suffered an injury to his right quadriceps muscle in our Europa League Quarter Final fixture against FC Porto last Thursday.
Following further specialist consultation, the winger has undergone surgery today and will commence… pic.twitter.com/qDegqqqmA4
— Nottingham Forest (@NFFC) April 21, 2026