Η Τότεναμ συμπληρώνει 100 ημέρες χωρίς νίκη στην Premier League

Η Τότεναμ συμπληρώνει 100 ημέρες χωρίς νίκη στην Premier League

Η Τότεναμ πήρε την απόφαση για νέο ξεκίνημα πριν λίγες μέρες, βάζοντας τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στο τιμόνι. Ο Ιταλός προπονητής πρέπει να τα μαζέψει και να κρατήσει την ομάδα στην Premier League. Η χρονιά κυλάει εφιαλτικά για τους Spurs, με την αγωνιστική εικόνα να θυμίζει από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας τους.

Εκατό μέρες χωρίς χαρά στην Premier League

Σήμερα η ομάδα έφτασε σε ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ. Συμπλήρωσε 100 ημέρες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει πόσο βαθιά έχει πέσει. Από την τελευταία τους επιτυχία, εκείνη την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στις 28 Δεκεμβρίου, μετράνε πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Ο Ντε Τζέρμπι στην πιο δύσκολη αποστολή

Οι παίκτες του Βόρειου Λονδίνου δείχνουν χαμένοι φέτος, με την άμυνα να σωριάζεται και την επίθεση να μην παράγει. Ο νέος τεχνικός καλείται να αλλάξει αυτή την εικόνα άμεσα. Η Premier League δεν περιμένει, και η ζώνη υποβίβασης πλησιάζει επικίνδυνα.

Μια τέτοια πορεία θυμίζει πώς η Τότεναμ αγωνιζόταν παλιότερα, όταν έψαχνε σταθερότητα. Τώρα, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να παίρνει τα ηνία, ίσως έρθει ανάσα. Οι οπαδοί ελπίζουν σε γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ