Σάκοτα: Υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στην Ευρωλίγκα

Σάκοτα: Υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στην Ευρωλίγκα

Η AEK ταξίδεψε στην Ισπανία για το δεύτερο ματς με τη Μπανταλόνα. Το βράδυ της Τρίτης παίζουν για να κάνουν το 2-0 και να μπουν στο Final Four της Basketball Champions League. Όλοι ελπίζουν σε καλή εμφάνιση μακριά από το γήπεδο τους.

Ο Σάκοτα και η ομάδα

Ο προπονητής Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας. Εκεί μίλησε για τη νίκη του πρώτου αγώνα και πόσο βοήθησε. Η ομάδα δουλεύει πάνω στα λάθη για να πάρει την πρόκριση.

Δεν χαλαρώνουν καθόλου οι παίκτες της AEK. Έχουν καλό κλίμα και αισιοδοξία, όπως είπε ο Σάκοτα. Το Final Four γίνεται στο γήπεδο της Μπανταλόνα, οπότε η πίεση είναι μεγάλη.

Τι είπε ο προπονητής

«Κάναμε στο γήπεδό μας το πρώτο βήμα. Ήταν σημαντικό για εμάς, που ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι στη Μπανταλόνα, στο γήπεδο της οποίας θα διεξαχθεί το F4 του BCL. Εννοείται πως είμαστε υποχρεωμένοι ανεξάρτητα από τις δυνατότητες της αντιπάλου μας, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας αύριο για να πετύχουμε τη νίκη-πρόκριση. Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, ότι θέλουμε να διακριθούμε στη διοργάνωση. Προφανώς, κάναμε την απαραίτητη ανάλυση για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε κατά την πρώτη αναμέτρηση. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μας και αισιοδοξία για την επιτυχία.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ