Τσιφτσής: Επτά τελικοί μπροστά μας για το νταμπλ, η ήττα από Βόλο να γίνει μάθημα

Τσιφτσής: Επτά τελικοί μπροστά μας για το νταμπλ, η ήττα από Βόλο να γίνει μάθημα

Ο Αντώνης Τσιφτσής μίλησε ανοιχτά για την πρεμιέρα των playoffs και το πόσο κρίσιμη γίνεται η συνέχεια της σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας είπε ότι πρέπει να παίξουν επτά τελικούς μέχρι το τέλος για να πάρουν το νταμπλ στα 100 χρόνια του συλλόγου. Αυτά τα λόγια έκανε στην κάμερα της NOVA πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πρώτη φορά με την Εθνική

Χαρούμενος ένιωσε ο Τσιφτσής όταν έμαθε ότι μπήκε στην αποστολή της Εθνικής. «Ήμουν πολύ χαρούμενος ότι έμαθα ότι βρίσκομαι στις κλήσεις. Με το ντεμπούτο μου, ακόμη ένα παιδικό όνειρο εκπληρώθηκε. Δεν πρέπει να σταματήσω να δουλεύω, για να γίνω μόνιμος στην Εθνική. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, τα παιδιά με έκαναν δικό τους».

Η ήττα από τον Βόλο τον προβλημάτισε, αλλά βλέπει μπροστά.

Μάθημα από το ματς με Βόλο και ετοιμότητα για playoffs

Στο παιχνίδι με τον Βόλο η ομάδα δεν έπαιξε όπως έπρεπε και χάσανε ένα ματς που έπρεπε να πάρουν. «Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Η εικόνα μας στο γήπεδο δεν ήταν αυτή που έπρεπε, πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτή η ήττα. Έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς και πρέπει να τους κερδίσουμε για να κατακτήσουμε το νταμπλ στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ».

Κατά τη διακοπή ο προπονητής τους έσπρωξε να ξεχάσουν αυτή την ήττα. «Ο προπονητής μας πίεσε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Βόλο. Θεωρώ θα είμαστε πολύ καλά».

Οι τραυματισμοί υπάρχουν, αλλά η ομάδα κρατάει το -3 από την κορυφή και παλεύει για τον τίτλο. Ο Τσιφτσής δείχνει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι όλοι έχουν ταλέντο και πρέπει να το αποδείξουν. «Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Όποιος παίζει στον ΠΑΟΚ έχει ταλέντο και πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Σίγουρα υπάρχουν τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο, ωστόσο θεωρώ πως ακόμη και με αυτά τα προβλήματα, η ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα και βρισκόμαστε στο -3».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζει ότι τα προηγούμενα δεν μετράνε. Πρέπει απλά να μπουν δυνατά στο γήπεδο. «Δεν παίζουν ρόλο τα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ