Απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει τα ρέστα του κόντρα στη Μονακό στο T-Center, ώρα 21:15 για την 34η αγωνιστική της EuroLeague. Οι δυο ομάδες μπαίνουν στο ματς με ρεκόρ 19-14, κολλημένες σε μια πενταδα που παλεύει από την έκτη ως τη δέκατη θέση, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Και το βράδυ αυτό, η ισοβαθμία σπάει αφού τέσσερις από τις πέντε παίζουν μεταξύ τους.
Νίκες σε σειρά και πίεση για playoffs
Και οι δυο έρχονται με τρεις νίκες پشت ματς, κάτι που για τη Μονακό φαντάζει θαύμα με τόσους λίγους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλη επιλογή, και τώρα στο προτελευταίο εντός έδρας της κανονικής περιόδου, πρέπει να κερδίσει για να μείνει κοντά στην εξάδα που βγάζει απευθείας playoffs. Μετά ακολουθούν τρία εκτός με Χάποελ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, πριν κλείσει η σεζόν στις 17 Απριλίου με την Εφές στο ΟΑΚΑ.
Ποιοι λείπουν και ποιοι γυρίζουν
Ο Τζέριαν Γκραντ βάζει νάρθηκα στο χέρι και δοκιμάζει, αλλά οι ελπίδες είναι λίγες για να παίξει. Σίγουρα εκτός ο Νίκος Ρογκαβόπουλος από θλάση, ενώ η Μονακό χάνει τον Τζέιμς λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, ο Νίκολα Μίροτιτς μπορεί να εμφανιστεί μετά την ανάρρωση, πρώτη φορά από τις 13 Φεβρουαρίου κόντρα στη Μπασκόνια.
Οι διαιτητές είναι ο Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Εμίλιο Πέρεθ και ο Κρίσταπς Κονταντίνοφς. Το ματς βλέπεται ζωντανά στο Novasports Prime.
Όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής στην EuroLeague:
19:45, Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις Κάουνας, Novasports4
21:15, Παναθηναϊκός AKTOR-Μονακό, Novasports Prime
21:30, Παρτίζαν-Βαλένθια, Novasports2
21:30, Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας, Novasports5
21:30, Μπασκόνια-Χάποελ Τελ Αβίβ, Novasports6