Η ΑΕΚ έφτασε σε θρίαμβο εκτός έδρας, νικώντας 4-0 την Τσέλιε και κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στους «8» του Conference League. Ο σερβικός προπονητής Μάρκο Νίκολιτς είδε την ομάδα του να παίζει ό,τι ήθελε στο γήπεδο της Σλοβενίας, με ευκαιρίες που άφησαν άφωνους. Το σκορ βγήκε μικρότερο από ό,τι άξιζε, λόγω δοκαριού και χαμένων φάσεων.
Τα γκολ και οι ασίστ
Βάργκας, Κόιτα, Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί έβαλαν τα γκολ για τον Δικέφαλο. Μαρίν έδωσε ξανά ασίστ, ενώ ο Γιόβιτς χτύπησε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν τρία τέρματα, με την ΑΕΚ να ελέγχει πλήρως το ματς.
Σχόλιο από τη Σλοβενία
Ο Γιώργος Μαραθιανός, απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε ζωντανά από το γήπεδο. Είπε ότι η ομάδα του Νίκολιτς έδειξε απόλυτη προετοιμασία και διάβασμα του αντιπάλου. Αυτή η νίκη ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ΑΕΚ να πάει μακριά στη διοργάνωση, στάθηκε στους βασικούς παίκτες.
@sporfm946 «Νίκη που τονώνει και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει έως το τέλος»: Το σχόλιο του Γιώργου Μαραθιανού από τη Σλοβενία για τη σπουδαία τεσσάρα της ΑΕΚ #sporfm #aek