Η Αλαβές εξασφαλίζει την ισοπαλία με κρίσιμο γκολ του Μπογέ

Η Αλαβές εξασφαλίζει την ισοπαλία με κρίσιμο γκολ του Μπογέ

Η Αλαβές και η Τζιρόνα μοιράστηκαν τους βαθμούς με 2-2 στο Μεντιθορόθα, σε ένα ματς που έκλεισε την 25η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι για τέταρτο παιχνίδι και βγήκαν στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +6 και μένουν αήττητοι για τρίτο σερί. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκες για να ξεφύγουν από την κίνδυνο.

Πώς έφτασαν στην ισοπαλία

Ο Μπογέ έκανε το 1-0 στο 5′ με σέντρα από τον Ενρίκεθ. Η Τζιρόνα ισοφάρισε στο 31′ χάρη στον Βανάτ, που πήρε ασίστ από τον Βίτσελ. Στο 73′ ο Τσιγκάνκοφ έκανε το 1-2 με κάθετη από τον Ουναΐ και πλάσαρε εύκολα, αλλά οι Βάσκοι γύρισαν το ματς στο 89′ με κεφαλιά του Μπογέ από σέντρα του Παράντα. Ένα ματς γεμάτο ανατροπές, όπως συνηθίζεται στην La Liga φέτος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή, ο Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-1 την Έλτσε με γκολ από Γκουρουθέτα στο 64′ και πέναλτι στο 89′. Σάββατο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έφερε 3-3 με Οβιέδο, ενώ η Μπέτις έμεινε 1-1 με Ράγιο Βαγεκάνο. Η Οσασούνα πήρε 2-1 από Ρεάλ Μαδρίτης, και το Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε 4-2 την Εσπανιόλ.

Κυριακή, η Σεβίλλη κέρδισε 1-0 τη Χετάφε με γκολ του Σο στο 64′. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 3-0 τη Λεβάντε, η Θέλτα πέρασε 2-0 από Μαγιόρκα, και ο Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 τη Βαλένθια.

Πρόγραμμα 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, Λεβάντε-Αλαβές στις 22:00. Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, Ράγιο Βαγεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 15:00, Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ στις 17:15, Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 19:30, και Οβιέδο-Ατλέτικο Μαδρίτης στις 22:00. Κυριακή 1 Μαρτίου, Έλτσε-Εσπανιόλ στις 15:00, Βαλένθια-Οσασούνα στις 17:15, Μπέτις-Σεβίλλη στις 19:30, και Τζιρόνα-Θέλτα στις 22:00. Δευτέρα 2 Μαρτίου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Χετάφε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ