Ο Αντίνο μιλά για την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: «Όμορφη εμπειρία με πικρή γεύση»

Ο Αντίνο μιλά για την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: «Όμορφη εμπειρία με πικρή γεύση»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν στον πρώτο αγώνα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, γύρισε το ματς, αλλά έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Η πρόκριση κρέμεται από τη ρεβάνς τώρα.

Πικρή ισοπαλία για το τριφύλλι

Στο τέλος του αγώνα, ο Σαντίνο Αντίνο μίλησε για την εμπειρία του. Είπε ότι η πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό ήταν όμορφη. Ωστόσο, το αποτέλεσμα τον άφησε με πικρή γεύση, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει.

Ο λόγος του Αντίνο μετά το ματς

«Το παιχνίδι μας αφήνει πικρή γεύση, νομίζω κάναμε καλά τα πράγματα, φτάσαμε στην ανατροπή αλλά δυστυχώς δεν μπορέσουμε να την κρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις με σκοπό να μπορέσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Η ιδέα μας είναι να μπορέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να δείξουμε την επιθετικότητα μας, να μπαίνουμε στα αντίπαλα καρέ και να βάζουμε γκολ. Αυτό είναι αυτό που θέλουμε και προβλέπουμε στη νίκη στη ρεβάνς.

Ήταν μια όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, ήταν όμορφο το γεγονός ότι πλαισιωθήκαμε από τους φιλάθλους μας από το πρώτο λεπτό, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε και να είμαστε χαρούμενοι για μια νίκη». Οι παίκτες θα δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τα λάθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ