Μόλις έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες για το παιχνίδι Βόλος – ΑΕΛ Novibet στις 20:00, το τελευταίο του Σαββάτου για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Χουάν Φεράντο και ο Σάββας Παντελίδης αποφάσισαν τις επιλογές τους, με το ματς να μεταδίδεται ζωντανά από Cosmote Sport 1 και bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς σε μια κρίσιμη φάση.
Ο Βόλος ψάχνει σταθερότητα
Η ομάδα του Βόλου δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της, παρόλο που κρατάει θέση στα ψηλά της βαθμολογίας. Θέλουν να κλειδώσουν γρήγορα εισιτήριο για τα playoffs 5-8, αφού απέχουν δέκα βαθμούς από την κορυφαία τετράδα.
Ο Φεράντο βασίζεται σε βασικούς παίκτες για να βελτιώσει την εικόνα.
Η ΑΕΛ με ψυχολογία στα ύψη
Χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΛ θα γεμίσουν τις κερκίδες απόψε, δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Οι βυσσινί έρχονται από καλά αποτελέσματα και νιώθουν αισιόδοξοι. Πέρασαν νίκη 1-0 επί του Πανσερραϊκού την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ πριν από αυτό νίκησαν με το ίδιο σκορ τον Άρη, φτάνοντας τέσσερα ματς χωρίς ήττα.
Ο Παντελίδης ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση.
Βόλος (Φεράντο): Σιαμπάνης, Σόρια, Χέρμανσον, Κάργας, Αμπάντα, Τζόκα, Κόμπα, Γρόσδης, Χουάνπι, Λάμπρου, Μακνί
ΑΕΛ Novibet (Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος, Φερίγκρα, Μπατουμπινσικά, Ηλιάδης, Όλαφσον, Μασόν, Πέρες, Σουρλής Μούργος, Σαγκάλ, Τούπτα.