Ο Τσιριβέγια εκτός για ενάμιση μήνα και απογοητεύεται για την απώλεια κρίσιμης φάσης της σεζόν

Ο Τσιριβέγια εκτός για ενάμιση μήνα και απογοητεύεται για την απώλεια κρίσιμης φάσης της σεζόν

Ο Πέδρο Τσιριβέγια έπαθε θλάση στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Αυτό έγινε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο Νίκος Αθανασίου το ανακοίνωσε χτες βράδυ.

Τραυματισμός που πονάει τους Πράσινους

Ο Ισπανός μέσος θα λείψει γύρω στον ενάμιση μήνα. Το timing δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο, αφού ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε φάση με ματς που κρίνουν τα πάντα. Πρώτα έρχεται το παιχνίδι με τη Ρόμα, μετά το διπλό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Ο Τσιριβέγια έδειξε πόσο τον πείραξε όλο αυτό με ανάρτηση στο Instagram. Εκεί έγραψε ακριβώς τι νιώθει. «Το να χάνεις μια τόσο σημαντική περίοδο της σεζόν είναι πραγματικά απογοητευτικό. Θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός. Πάμε ΠΑΟ

Τσιριβέγια: «Το να χάνεις μια τόσο σημαντική περίοδο της σεζόν είναι πραγματικά απογοητευτ

Πυκνό πρόγραμμα χωρίς τον Τσιριβέγια

Χωρίς αυτόν, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα σωρό δυσκολίες. Μετά τη Ρόμα παίζει με την Κηφισιά στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει με τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη ρεβάνς του Κυπέλλου πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα δεν σταματά εκεί. Έρχονται και ματς με ΑΕΛ και ΟΦΗ στη Super League. Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια βάζει πίεση στην ομάδα να βρει λύσεις γρήγορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ