Ο ΠΑΟΚ εντείνει την προετοιμασία του με φουλ ρυθμούς για τον αγώνα με τη Λιόν

Ο ΠΑΟΚ εντείνει την προετοιμασία του με φουλ ρυθμούς για τον αγώνα με τη Λιόν

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βάζουν όλη τους την ενέργεια στην προετοιμασία για το ματς με τη Λιόν στη Γαλλία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους έχει μαζέψει και κοιτάνε μόνο αυτόν τον αγώνα, που μοιάζει με τελικό για την τελευταία μέρα της League Phase στο Europa League. Μετά τη νίκη κόντρα στη Μπέτις, πήραν δύο μέρες ρεπό και τώρα δουλεύουν πάλι στη Νέα Μεσημβρία.

Προπόνηση με ένταση και τακτική δουλειά

Χθες Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, η ομάδα έκανε προθέρμανση, παίξανε rondo και δούλεψαν τακτικά. Τελείωσαν με δίτερμα σε οικογενειακό κλίμα. Ο Λουτσέσκου ζητάει από όλους ένταση, συγκέντρωση και σωστές επιλογές στο γήπεδο.

Ο Ιβανούσετς έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, μένει να δούμε αν προλαβαίνει. Οι Ζαφείρης και Γερεμέγεφ είναι εκτός. Το ματς στη Γαλλία μπορεί να αλλάξει τα πάντα για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Σκληρό πρόγραμμα και αντίπαλος υψηλού επιπέδου

Αυτό το παιχνίδι ανοίγει ένα απαιτητικό διάστημα, με εννέα αγώνες σε 31 μέρες. Η Λιόν περνάει φάση αλλαγών, αλλά μένει δυνατή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να είναι απόλυτα έτοιμος.

Σήμερα Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, έχουν προπόνηση στις 11 το πρωί. Μετράνε τις ώρες για το ταξίδι. Μόνο νίκη θα δώσει πιθανότητες για καλύτερη θέση και πρόκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ