Λεσόρ ξεσπά για την επιστροφή του: «Σταματήστε τα ψέματα, ούτε εγώ γνωρίζω την ημερομηνία»

Λεσόρ ξεσπά για την επιστροφή του: «Σταματήστε τα ψέματα, ούτε εγώ γνωρίζω την ημερομηνία»

Ο Ματίας Λεσόρ βγήκε στα κάγκελα με τα δημοσιεύματα που τον έβαζαν να ξεκινάει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό από την επόμενη εβδομάδα. Οι φήμες μιλούσαν για αντίστροφη μέτρηση μετά τη δεύτερη εγχείρηση στο πόδι του, αλλά ο Γάλλος σέντερ δεν το άφησε να περάσει έτσι. Έγραψε δημόσια ότι όλα αυτά είναι ψέματα και ζήτησε ησυχία για την αποθεραπεία του.

Ο Λεσόρ εκνευρίζεται και ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Σε ανάρτηση του στα social media, ο παίκτης έβγαλε το άχτι του. «Σταματήστε να λέτε ψέματα. Σταματήστε να τραβάτε προσοχή στην υπόθεσή μου. Απλώς θέλω να κάνω την αποθεραπεία μου με ηρεμία και να επιστρέψω στο να παίζω μπάσκετ. Για τελευταία φορά, ΟΠΟΙΟΣ δίνει ημερομηνία για την επιστροφή μου λέει ψέματα. Κανένας γιατρός, κανένας δημοσιογράφος, κανένας προπονητής και κανένας γμναστής, ούτε καν εγώ, μπορεί να δώσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή μου», έγραψε ο Λεσόρ. Κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει στα παρκέ.

Το χρονικό του τραυματισμού

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Δεκεμβρίου του 2024 με έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο Λεσόρ επανήλθε για το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι, όμως η υποτροπή ήρθε γρήγορα. Τελικά, έκανε εγχείρηση καθαρισμού από τον διάσημο Φαν Ντάικ, και τώρα η αποθεραπεία προχωράει βήμα βήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ