Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Λορέντσο Λούκα από τη Νάπολη. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν γρήγορα και φαίνεται πως η συμφωνία θα κλείσει σύντομα. Ο Ιταλός επιθετικός, 26 ετών, δεν ταιριάζει πια στο πλάνο του Αντόνιο Κόντε.
Δανεισμός με οψιόν αγοράς
Ο Κόντε δεν μένει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Λούκα και ψάχνει τρόπο να τον στείλει αλλού. Η Φόρεστ θα τον πάρει δανεικό, με δικαίωμα αγοράς στα 26 εκατομμύρια ευρώ – ακριβώς όσα πλήρωσαν οι Ναπολιτάνοι πέρυσι. Ένα αεροπλάνο περιμένει ήδη στη Νάπολη για να φέρει τον παίκτη στην Αγγλία.
Τι γίνεται με τον Ταρέμι
Αν ο Λούκα έρθει, τότε η Νότιγχαμ κλείνει το κεφάλαιο ενίσχυσης από την Ελλάδα. Ο Μεχτί Ταρέμι του Ολυμπιακού μένει εκτός σχεδίων. Η ομάδα του Νότιγχαμ χρειάζεται στράικερ, αλλά προτεραιότητα αποκτά πια ο Ιταλός.