Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Λεβερκούζεν στην έβδομη αγωνιστική της φάσης λίγκας στο Champions League. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έλεγξε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος. Μετά το τέλος, ο Μέχντι Ταρέμι βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Olympiacos TV και μίλησε για τη χαρά της νίκης.
Η ατμόσφαιρα και το παιχνίδι
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ένιωσαν την υποστήριξη των φιλάθλων από νωρίς. Το γήπεδο γέμισε ενθουσιασμό και αυτό βοήθησε να πιεστεί η Λεβερκούζεν ψηλά από το πρώτο ημίχρονο. Τα δύο γκολ ήρθαν φυσικά μέσα από αυτή την πίεση.
«Ήταν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα, είχαμε τόσους φιλάθλους στο πλευρό μας. Μια υπέροχη γιορτή, μια πολύ ωραία βραδιά. Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά ψηλά και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Στο δεύτερο δεχθήκαμε πίεση, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά και γι’ αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε», είπε ο Ταρέμι.
Στον δρόμο για τα επόμενα
Η νίκη αυτή δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό για τα ματς που έρχονται. Οι παίκτες γιόρτασαν με τους οπαδούς, αλλά ξέρουν ότι δεν σταματάει εδώ η δουλειά. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Βόλο στο πρωτάθλημα και μετά ακολουθεί ο Άγιαξ στην Ολλανδία.
Ο Ταρέμι τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι. Μίλησε για την ευτυχία που φέρνει η επιτυχία μαζί με τους φιλάθλους και πώς πρέπει να ετοιμαστούν γρήγορα για τα επόμενα.
«Ξέραμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μαζί με τους οπαδούς μας είμαστε ευτυχισμένοι. Καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Το απολαμβάνουμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Βόλο, που είναι σημαντικό ματς για εμάς και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όπου θα προσπαθήσουμε να τα πάμε πολύ καλά».