Τέλος εποχής στον πάγκο των Χανίων για τον Σέφκι Κούκι. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο, αντικαθιστώντας τον Σελίμ Μπενασούρ, και σε 12 αγώνες μέτρησε μόλις τρεις νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες. Η χθεσινή βαριά ήττα από το Αιγάλεω με 1-3, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ηλιούπολης επί του Ολυμπιακού Β, έστειλε τα Χανιά προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2, με 12 βαθμούς.
Κοινή απόφαση για διαζύγιο με Κούκι
Η ΠΑΕ Χανιά έβγαλε επίσημη ανακοίνωση χθες βράδυ, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σέφκι Κούκι, με κοινή συναινέσει. Η ομάδα είχε μπει σε δύσκολη φάση όταν πήρε τα ηνία ο Αλβανός κόουτς στις 17 Οκτωβρίου 2025 – μια χρονιά που η Super League 2 δοκιμάζει τα όρια όλων. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τον ευχαριστούν για την προσπάθεια και την επαγγελματική του συμπεριφορά.
Ευχαριστίες και ευχές από τα Χανιά
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ / CHANIA FC (@chaniafc_official)
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Σέφκι Κούκι.
Ο Σέφκι Κούκι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στις 17 Οκτωβρίου 2025, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο, η ομάδα έδωσε 12 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες.
Η ΠΑΕ Χανιά τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια, την επαγγελματική του στάση και τη δουλειά που προσέφερε στο διάστημα της συνεργασίας μας, καθώς και για την αξιοπρέπεια με την οποία εκπροσώπησε τον σύλλογο.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και κάθε επιτυχία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Όλες οι αθλητικές ειδήσεις και τα αθλητικά νέα.
Ενημερωθείτε ζωντανά για ότι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.Copyright © 2025 Sportlive.gr