Ο Ζοάο Κανσέλο μένει στην Λισαβόνα και περιμένει το ΟΚ για να φύγει προς τη Βαρκελώνη. Τα ιατρικά τεστ κανονισμένα για κατ’ άτομο το Σάββατο το αργότερο, και η υπόθεση τρέχει ομαλά. Κανένας δεν βλέπει εμπόδια να μπλοκάρουν τη μετακίνηση.
Δανεισμός από την Αλ Χιλάλ με 4 εκατ. ευρώ
Η Μπαρτσελόνα κλείνει τον παίκτη με δανεισμό από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Πληρώνουν 4 εκατομμύρια ευρώ σαν ενοίκιο για τον 31χρονο Πορτογάλο, που παίζει παντού στην άμυνα. Επιστρέφει στην Καταλονία, όπου είχε δοκιμάσει πέρσι με δανεισμό και έπαιξε 42 ματς, σκοράροντας 4 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ.
Ανακοίνωση μετά τον τελικό Σούπερ Καπ
Δεν βιάζονται να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή. Όλα δείχνουν ότι τα νέα θα πέσουν στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται. Η ομάδα θέλει να εστιάσει στο ματς χωρίς περισπούδαστα.