Η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρετά τον Σπένσερ Ντινγουίντι νωρίτερα απ’ ό,τι περίμεναν όλοι. Ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να γυρίσει στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και η ομάδα δέχτηκε να λύσουν τη συνεργασία τους με κοινή συναινέσει. Πριν λίγες εβδομάδες, ο παίκτης είχε πάει ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω σοβαρής ασθένειας στην οικογένειά του, με την έγκριση της διοίκησης.
Ο λόγος πίσω από την αποχώρηση
Ο Ντινγουίντι μίλησε ανοιχτά για την κατάστασή του. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, την ομάδα και τους οπαδούς. Παρά την πρόσφατη δύσκολη φάση της σεζόν, ένιωσα πολύ άνετα στο Μόναχο. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να παίξω», είπε ο Αμερικανός. Η ομάδα στάθηκε δίπλα του από την αρχή.
Απόδοση και ευχές για το μέλλον
Στην EuroLeague, ο Σπένσερ Ντινγουίντι έπαιξε 11 ματς και έβαλε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, φτάνοντας δεύτερο σκόρερ πίσω από τον Αντρέας Ομπστ. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, σε πέντε παιχνίδια πέτυχε 13 πόντους ανά αγώνα. Ο αθλητικός διευθυντής Ντράγκαν Τάρλατς σχολίασε: «Ευχαριστούμε τον Σπένσερ για τη δέσμευση που μας έδωσε. Αλλά μερικές φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον αθλητισμό. Η υγεία προηγείται όλων των άλλων και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλα θα πάνε καλά για τον Σπένσερ και την οικογένειά του το 2026».