Λεβαδειακός: Επικίνδυνη αποστολή στα Σέρρας με στόχο την παραμονή στην τετράδα

Λεβαδειακός: Επικίνδυνη αποστολή στα Σέρρας με στόχο την παραμονή στην τετράδα

Σήμερα στις 18:00, το Δημοτικό Στάδιο Σερρών γεμίζει κόσμο για το ματς Πανσερραϊκός με Λεβαδειακό, που κλείνει την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το 2025. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση, με μόλις πέντε βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, κυνηγάει νίκη για να μείνει σταθερά στην τετράδα.

Πανσερραϊκός: Πλήρης αγωνιστική παρουσία

Ο Χεράρ Σαραγόσα δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς στην ομάδα του. Συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή, έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Μια νίκη, δύο ισοπαλίες και οι υπόλοιπες ήττες δείχνουν την πορεία τους μέχρι τώρα.

Τιναλίνι, Τσομπανίδης, Πουρλιοτόπουλος, Καρασαλίδης, Βόλνεϊ, Ντε Μάρκο, Γκελασβίλι, Λύρατζης, Γουαγκέ, Γεωργιάδης, Κάλινιν, Τσαούσης, Ομεονγκά, Λιάσος, Μπρουκς, Γκιγιομέ, Δοϊρανλής, Σοφιανός, Νούνελι, Γκαλβάν, Ίβαν, Μάρας, Καρέλης. Έτσι βγαίνει η λίστα των διαθέσιμων.

Λεβαδειακός: Κυνηγάει την κορυφή με απουσίες

Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες φέρνουν τους Βοιωτούς στους 25 βαθμούς. Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σκοράρει 34 γκολ, κάτι που δίνει ελπίδες για το απόγευμα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος καλείται να καλύψει κενά από παίκτες που λείπουν.

Τραυματίας ο Γιούρι Λοντίγκιν, τιμωρημένος ο Ιωάννης Κωστή, ενώ Χάνα και Λαμαράνα μένουν εκτός. Η ομάδα θέλει να κρατήσει την 4η θέση της βαθμολογίας με νέα επιτυχία. Άνακερ, Σουρδής, Βαλληνδράς, Λιάγκας, Φίλων, Τσάπρας, Βήχος, Μανθάτης, Κάτρης, Μάγκνουσον, Τσιβελεκίδης, Τσιμπόλα, Γκούμας, Τσοκάι, Κασέμι, Μπάλτσι, Όζμπολτ, Γιούριτς, Πεντρόζο, Βέρμπιτς, Συμελίδης, Λαγιούς και Παλάσιος αγωνίζονται.

Πιθανή ενδεκάδα για Πανσερραϊκό: Τιναλίνι – Λύρατζης, Ντε Μάρκο, Γκελασβίλι, Τσαούσης – Ομεόνγκα, Λιάσος, Γκιγιομέ – Νούνελι, Γκαλβάν, Καρέλης. Στον Λεβαδειακό, Άνακερ – Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Μάγκνουσον, Βήχος – Τσόκαϊ, Τσιμπόλα – Παλάσιος, Λαγιούς, Βέρμπιτς – Όζμπολτ. Διαιτητής ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς Κορωνά και Μωυσιάδη, τέταρτος Τικόζογλου, VAR Πουλικίδης και Φωτιάς. Το ματς αυτό έρχεται μετά από μια σεζόν με έντονες μάχες για την παραμονή και την είσοδο στα πλέι οφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ