Ο Ατρόμητος απέδρασε με νίκη από τη Λάρισα και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος απέδρασε με νίκη από τη Λάρισα και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος πήρε επιτέλους ανάσα. Οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 την ΑΕΛ Novibet μακριά από την έδρα τους και σταμάτησαν τις πέντε σερί ήττες, τέσσερις από αυτές στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στέλιου Μαλέζα έφτασε έτσι στις έξι διαδοχικές ήττες.

Μπάκου σώζει την κατάσταση

Στο 79′ λεπτό ο Μπάκου πήρε την μπάλα και έφυγε μόνος του. Διέλυσε την άμυνα της ΑΕΛ και νίκησε τον γκολκίπερ με ψυχραιμία. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο του Ατρομήτου, που τώρα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ανώτερος αλλά όχι εντυπωσιακός

Το παιχνίδι δεν είχε πολλά να δείξει. Ο Ατρόμητος έλεγχε τα πράγματα, αλλά δεν έπειθε με το θέαμα. Στο 26′ ο Γιουμπιτάνα έκανε ωραία κίνηση, πήρε κόρνερ όμως.

Αμέσως μετά ο Μπάκου δοκίμασε, δεν βρήκε εστία. Στο 63′ ο ίδιος χτύπησε το δοκάρι, έμεινε μακριά από γκολ. Τελικά ήρθε η λύτρωση στην αντεπίθεση.

Η ΑΕΛ πνίγηκε στις ήττες της. Ο Ατρόμητος κοιτάει μπροστά, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται καυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ