Ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συμμετείχαν σε προπόνηση τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συμμετείχαν σε προπόνηση τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έκαναν μια ωραία κίνηση χτες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Συμμετείχαν σε προπόνηση μπάσκετ με αμαξίδιο μαζί με τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ «Οι Αργοναύτες». Ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης και τρεις παίκτες βρέθηκαν εκεί, έπαιξαν και γέλασαν όλοι μαζί.

Επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο

Πήγαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Μαζί τους ήταν οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Θανάσης Γκαραβέλας και Παύλος Έππας. Η ιδέα ήταν να δείξουν πως ο αθλητισμός φέρνει όλους κοντά, χωρίς διακρίσεις.

Όπως λέει η ανακοίνωση της ομάδας, όλοι απόλαυσαν τη διαδικασία. Στόχος ήταν να περάσει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ανοίγει δρόμους για μια πιο δίκαιη κοινωνία. Και τώρα, μιλάνε για μόνιμη συνεργασία μεταξύ Νίκης Βόλου και Αργοναυτών.

Το μήνυμα της συνάντησης

«Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Κώστας Γεωργιάδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, Άνταμ Τζανετόπουλο, Θανάση Γκαραβέλη και Παύλο Έππα, επισκέφθηκαν το Κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία προπόνηση του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ «Οι Αργοναύτες»!

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την διαδικασία, έστειλαν το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι η αφετηρία ενός προσβάσιμου κοινωνικού ιστού για όλους και δεσμεύτηκαν πως αυτή η αθλητική συνάντηση θα είναι η αρχή μιας σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων!

Ευχαριστούμε θερμά τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών» για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την φιλοξενία!»

Αυτές οι δράσεις δείχνουν πώς ο αθλητισμός ενώνει κόσμο. Ευχαριστούν τους διοργανωτές για τη φιλοξενία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ