Ο Τζιάν Κλαβέλ έρχεται επιτέλους στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται να μπει στα κιτρινόμαυρα. Λίγες μέρες πέρασαν από την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του, και ο 32χρονος Πορτορικανός γκαρντ κατεβαίνει αύριο στο αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:15. Θα ενταχθεί αμέσως στην ομάδα, με στόχο να βοηθήσει γρήγορα.
Άφιξη και ιατρικές εξετάσεις
Μόλις πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, ο Κλαβέλ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές. Μετά από αυτό, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα τον καλωσορίσει στην προπόνηση. Η ΑΕΚ χρειάζεται τέτοιες προσθήκες, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα τρέχει.
Πιθανό ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό
Ίσως δούμε τον Κλαβέλ και στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο διεθνής γκαρντ φέρνει εμπειρία από το εξωτερικό. Η ομάδα ελπίζει να τον έχει έτοιμο γρήγορα.
Αύριο (Τετάρτη, 03/12), στις 15:15, αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Πορτορικανός διεθνής γκαρντ, Τζιαν Κλαβέλ.
Tomorrow (Wednesday, 03/12), at 15:15, the new Puerto Rican international guard, Gian Clavell, is expected to arrive at “El. Venizelos” Airport.#aekbc #clavell
— AEK BC (@aekbcgr) December 2, 2025