Ομπράντοβιτς: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με διοίκηση Παρτίζαν και αναμονή για την απόφασή του

Ομπράντοβιτς: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με διοίκηση Παρτίζαν και αναμονή για την απόφασή του

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάθισε χτες μεσημέρι στο τραπέζι με τους bosses της Παρτίζαν. Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, για να κλείσει το θέμα του μέλλοντός του στον πάγκο. Δεν πήραν πίσω την παραίτησή του, αλλά ήθελαν μια καθαρή απάντηση.

Διάρκεια και έξοδος από τη συνάντηση

Κράτησε αρκετή ώρα η κουβέντα στο κτίριο. Ο Ομπράντοβιτς βγήκε μετά από αυτό. Τα σερβικά ΜΜΕ λένε ότι ακόμα περιμένουν να δουν τι θα κάνει τελικά.

Όσο πιο πιθανό φαίνεται, η παραίτηση μένει όρθια. Βέβαια, η αγάπη του για την Παρτίζαν και τα συναισθήματα μπορεί να τον κάνουν να το ξανασκεφτεί. Πάντως, δεν έχει πει ακόμα ναι ή όχι.

Συγκινητική υποδοχή λίγο πριν

Μόλις προχτές, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, χιλιάδες φίλαθλοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Τον υποδέχτηκαν με ζέστη, παρόλο που τα τελευταία ματς πήγαν άσχημα. Ο κόσμος δείχνει πόσο τον θέλουν πίσω στην ομάδα.

Ο Ομπράντοβιτς έχει δώσει πολλά στην Παρτίζαν όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, η Σερβία κρατάει την ανάσα της για την απόφασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ