Η Μπουργκ πήρε μια τρελή νίκη στη Μονακό, νικώντας με 91-89 χάρη σε ένα σουτ του Άνταμ Μοκόκα μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Αυτό το ματς ήταν το πρώτο από τα τρία που θα παίξει η Μονακό χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, που τιμωρήθηκε από την LNB. Χωρίς τον βασικό της παίκτη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερί των έξι νικών και έπεσε στο 7-2.
Μοκόκα και Κοκιλά κυριάρχησαν στα ριμπάουντ
Ο Άνταμ Μοκόκα δεν σταμάτησε μόνο στο νικητήριο καλάθι. Έβαλε 23 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, γινόμενος ο καλύτερος παίκτης του αγώνα για τη Μπουργκ. Ο Κέβιν Κοκιλά βοήθησε κι αυτός πολύ, με 16 πόντους και άλλα 14 ριμπάουντ.
Οκόμπο προσπάθησε, αλλά δεν έφτασε
Στη Μονακό, ο Ελί Οκόμπο πήρε την ευθύνη να καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς και σκόραρε 28 πόντους. Παρά την προσπάθειά του, η ομάδα δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς. Τα δεκάλεπτα δείχνουν πόσο κοντά ήταν τα πράγματα: 28-27, 52-44, 71-64, 89-91.