Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε»: «Ήμουν αγνώριστη, δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε αυτά τα πλάνα;»

Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε»: «Ήμουν αγνώριστη, δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε αυτά τα πλάνα;»

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε το πρωί της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου τους ηθοποιούς Αργύρη Αγγέλου και Άννη Θεοχάρη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν φέτος στη σειρά «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι», και η κουβέντα ξεκίνησε αμέσως γύρω από αυτή τη συνεργασία. Γιατί αυτή η σειρά έχει τραβήξει ήδη βλέμματα;

Συμμετοχή στη νέα τηλεοπτική επιτυχία

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Άννη Θεοχάρη μοιράστηκαν εντυπώσεις από τα γυρίσματα, περιγράφοντας πώς προχωράει η δουλειά πίσω από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια ρώτησε λεπτομέρειες για τους ρόλους τους, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και φιλική. Κάπως έτσι, η συζήτηση κύλησε ομαλά προς πιο προσωπικά θέματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, θυμήθηκε ξαφνικά το reunion του «Παρά Πέντε», αυτής της cult σειράς που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2007 και χαράσσει ακόμα μνήμες στο ελληνικό κοινό. Οι καλεσμένοι άκουσαν προσοχή, καθώς η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της.

«Εγώ είχα παίξει στο “Παρά Πέντε” τότε, στο τελευταίο επεισόδιο, και τους είχα γνωρίσει όλους στην παρέα. Δεν με φώναξαν στο reunion. Ήμουν αγνώριστη, δεν μπορούμε να τα εξαφανίσουμε αυτά τα πλάνα; Ήμουν μια άλλη και αναγκάζομαι συνέχεια να μου γράφουν στο Twitter κάθε φορά “καλέ, η Καινούργιου είναι αυτή;”. Ναι, καλέ, εγώ είμαι, παρ’ το χαμπάρι. Έτσι ήμουν! Με έχει καταστρέψει αυτό το “Παρά Πέντε”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Μερικοί θα πουν ότι αυτές οι αναμνήσεις προσθέτουν γοητεία στην καριέρα της, αλλά εκείνη φαίνεται να το βλέπει αλλιώς, με μια δόση χιούμορ και ίσως λίγη ενόχληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ