Η ΑΕΚ πέτυχε μία σημαντική πρόκριση στην Ευρώπη, με τον προπονητή Μάρκο Νίκολίτς να εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών και την αφοσίωση του κόσμου.
Τα συγχαρητήρια του Νίκολιτς για την πρόκριση της ΑΕΚ
Ο Μάρκο Νίκολίτς υπογράμμισε την αξία των παικτών της ΑΕΚ για την επιτυχία τους επί της Χάποελ Μπέερ Σεβά και στάθηκε ιδιαίτερα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στα δύο παιχνίδια. Τόνισε την ανάγκη για βελτίωση, ενώ η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το «0» παθητικό, παρά τις δυσκολίες των αναμετρήσεων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ
«Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην ομάδα συνολικά, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας στην εξέδρα. Δημιουργήσαμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, και παρότι δεν σκοράραμε αρκετά, το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, η Χάποελ είχε στιγμές, αλλά εμείς χάσαμε αρκετές δικές μας ευκαιρίες να βάλουμε πάλι το γκολ», σημείωσε ο Νίκολιτς.
Η σημασία της συγκέντρωσης και η στήριξη του κόσμου
Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε επίσης την συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτες και την ψυχραιμία που κράτησαν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα: «Ήμασταν πολύ προσηλωμένοι και αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, γεγονός που έκανε τη διαφορά στην πρόκριση». Επιπλέον, δε παρέλειψε να εξάρει τη σημαντική παρουσία των οπαδών, λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο που ήρθε, η στήριξή τους ήταν καθοριστική».
Προοπτικές και περιθώρια βελτίωσης για την ΑΕΚ
Παρά την επιτυχία, ο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας και να εξαλειψουμε τα λάθη. Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, δεν μας έπιασε πανικός, αλλά η δουλειά συνεχίζεται».