Σύντομα ο Τάντιτς στην ομάδα του Ολυμπιακού: η νέα μεταγραφή που ενισχύει την επίθεση

Σύντομα ο Τάντιτς στην ομάδα του Ολυμπιακού: η νέα μεταγραφή που ενισχύει την επίθεση

Ισχυρές φήμες από την Τουρκία φέρνουν τον Ντούσαν Τάντιτς κοντά στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας το ενδιαφέρον για τον έμπειρο Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Ντούσαν Τάντιτς: Τα νέα από τον Εκρέμ Κονούρ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ με ανάρτησή του στο X (Twitter) ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τάντιτς σύντομα θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού», πυροδοτώντας νέα σενάρια για μεταγραφή του 36χρονου Σέρβου σταρ.

Η προοπτική επιστροφής του Τάντιτς στην Ελλάδα δεν είναι καινούρια, καθώς τον τελευταίο καιρό η παραμονή του στη Φενέρμπαχτσε κοσμήθηκε από 109 συμμετοχές, συνοδευόμενες από 29 γκολ και 35 ασίστ. Πριν από τη θητεία του στην Τουρκία, ο παίκτης έκανε εντυπωσιακή πενταετία στον Άγιαξ, όπου σε 241 παιχνίδια σκόραρε 105 φορές και μοίρασε 112 ασίστ.

Η πορεία του Τάντιτς ξεκίνησε από τη Βοϊβοντίνα το 2006, με ενδιάμεσες στάσεις σε ομάδες όπως η Χρονίνχεν και η Τβέντε. Η μεγάλη αναγνώριση ήρθε μέσω της Σαουθάμπτον, στην οποία έπαιξε 162 φορές, πετυχαίνοντας 24 γκολ και 33 ασίστ, προτού επιστρέψει στον Άγιαξ το 2018.

Ολυμπιακός σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς – Τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος

Ο δημοσιογράφος Κώστας Νικολακόπουλος αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι Πειραιώτες έχουν εντατικοποιήσει τις προσπάθειές τους για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές.

  • Η πρώτη αφορά τον επιθετικό Σιπιόνι από την ομάδα Τίγκρε, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές αλλά οι πιθανότητες ολοκλήρωσης φαίνεται να αυξάνονται.
  • Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δείχνει δυναμική για την απόκτηση του Μίγια, ικανοποιώντας την επιθυμία του προπονητή Μεντιλίμπαρ.
  • Επίσης, βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την απόκτηση του Κάρλος Βιθέντε, ενώ εξετάζεται και η πρόταση της Μίλαν για τον Μουζακίτη, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.
  • Ο Νικολακόπουλος σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ρόστερ όσον αφορά τη λίστα του Champions League, κυρίως σχετικά με τον περιορισμό των 17 ξένων παικτών και την ανάγκη για αύξηση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

    Ακούστε περισσότερα και παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή των ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ